De stand van zaken…

Normaal hadden we afgelopen zaterdag (25 juli) na een lange tijd een nieuwe bordspel avond op de planning staan. Helaas.. maar zeer begrijpelijk kon deze niet doorgaan om wille de toestand in ons landje betreffende het virus.
Het ziet er voorlopig naar uit dat we ons hier nog wel een tijdje bij moeten neerleggen.

Ik begrijp dat dit niet altijd even fijn is, en ook voor ons is dit helaas niet fijn. We hadden mooie affiches en flyers gemaakt, die we nog niet eens hebben verdeeld vanwege het virus en de datums die er door niet door gaan. De helft van de datums liggen al achter ons, de volgende zou 29 Augustus zijn. Ook deze zie ik niet doorgaan. Nogmaals, het is allemaal begrijpelijk, en ook verstandig om deze evenementen niet door te laten gaan!

Laten we hopen dat we snel terug een beetje controle krijgen over de huidige toestand, dit kan uiteraard alleen als we allemaal ons best doen!

Daarom vragen wij ook om rekening te houden met de huidige toestand en de veiligheidsmaatregelen die hier bij komen. Het is in ieders belang dat we hier samen door komen! Alleen als we allemaal een beetje moeite doen komt het goed, en ja IEDER persoon telt hier bij.

Hopelijk komen we jullie snel weer tegen aan onze speeltafels, maar tot dan.. Speel veilig thuis met je eigen gezin! Ontdek nieuwe spellen, en hou het veilig!