Jason St. Just

Jason St.Just is historicus, spelontwerper en auteur. Hij heeft de eerste 20 jaren van zijn leven van land tot land – en van continent naar continent – verhuisd en is uiteindelijk neergestreken in België.

Jason is dus een Belgische spelontwerper die al meer dan 20 jaar actief is. Je kent hem misschien nog van Stratego Waterloo of Lost in Time?

Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen deze zaterdag!

Jason is er al vanaf 14.00!!

Patriots & Traitors.

Frankrijk, 1792….

Al drie jaar woedt in Frankrijk de revolutie. Het is een feit: de oude structuur is gevallen, maar nog steeds roepen de mensen om verandering. Er is een tekort aan brood en aan de grenzen staan ​​de Oostenrijkers en Pruisen klaar om binnen te vallen. Ondertussen is de pers immens populair geworden. Het stelt publiekelijk ‘verraders’ aan de kaak en roept de bevolking op tot geweld. Sommigen geloven dat de revolutie ver genoeg is gegaan, maar voor anderen moet het nog beginnen. Iedereen heeft een verschillende mening. Het land bruist van intriges en onrust. Nu de monarchie onder Lodewijk XVI ten val is gekomen, rijst de vraag wie het zal aandurven om de leiding te nemen terwijl de natie uiteen lijkt te vallen? Krijg jij de steun van het volk? En hoe ver ben je bereid te gaan om de natie en de idealen van de revolutie te redden?

Als radicaal, gematigde of conservatieveling ga JIJ proberen om de storm van de revolutie te bedwingen…of in ieder geval ervoor zorgen dat je het overleeft als het voorbij is. Want als jij faalt, Madame Guillotine wacht…en zij heeft grote dorst!